Beroepsvereniging,
tarieven en vergoedingen


Mijn praktijk is aangesloten bij de beroeps vereniging FAGT (Federatie voor Additief geneeskundig Therapeuten)
Een FAGT therapeut functioneert op hbo- niveau. Dit betekent dat de therapeut een diploma HBO medische basiskennis heeft volgens PLATO termen (CPION of SNRO geaccrediteerd), en tevens een opleiding heeft gevolgd welke door de SNRO is geaccrediteerd. De therapeut is ook verplicht jaarlijks bijscholing te volgen voor algemene ontwikkeling en meerwaarde voor persoonlijke groei.

Voor klacht- en tuchtrecht bent ik aangesloten bij de RBCZ/TCZ .Verder werk ik conform het privacyreglement van de FAGT (www.fagt.org)

vergoedingen 

Meer hierover is te vinden op de website van mijn beroepsvereniging FAGT (www.fagt.org) (www.fagt.org/compensations) Deze beroepsvereniging heeft afspraken met diverse zorgverzekeraars.
Informeer zelf bij uw zorgverzekeraar hoeveel u vergoed krijgt voor deze behandeling!

Mensen die financiële moeilijkheden hebben en toch behandeld willen worden kunnen dit vooraf bespreekbaar maken met mij, in sommige gevallen kunnen we dan en regeling treffen.
Tarieven natuurgeneeskundig consult

Eerste consult intake en behandeling
Vervolg behandeling
Vervolg behandeling

90 min
60 min
30 min
60 euro
55 euro
30 euroVoorwaarden /Betaling

Het geleverde consult dient direct na afloop contant betaald te worden, bij voorkeur gepast.
Betalen per PIN automaat is niet mogelijk.

Het annuleren van de afspraak kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. Daarna zal de geplande afspraak per factuur voor 50% in rekening worden gebracht. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afzegging wordt vanwege de gereserveerde tijd 100% van de behandeling per factuur in rekening gebracht.
Albedo • Natuurgeneeskundige praktijk • Holistische massagetherapie voor lichaamswelzijn en bewustwording • Heerlen

© 2014 Albedo Natuurgeneeskundige praktijk