Albedo


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat bied ik aan
als Paramedisch
Natuurgeneeskundig Therapeut?


Mijn naam is Sylvia van Duinen en ik zag het levenslicht op 20 oktober 1975. Ik ben sinds 2012 opgeleid tot Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. De behandelingen die ik geef als therapeut zijn gericht op het verlenen van zorg aan mensen ter bevordering en/of instandhouding van hun welzijn en optimaal functioneren op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en sociaal gebied.

Ik volgde een driejarige opleiding tot Integrale Lichaams Massage Therapeut bij Sonnevelt Opleidingen te Eindhoven. Behaalde ik mijn Medische Basiskennis volgens de PLATO termen (CPION geaccrediteerd) Tevens volgde ik één jaar de Holistic Pulsing opleiding bij Margot van Rossum te Eindhoven. Daarnaast deed ik diverse andere cursussen en workshops met betrekking tot massage, geestelijke en lichamelijke bewustwording en meditatie. Op het moment (2016/2017) volg ik het eerste jaar van de vakopleiding haptonomie aan opleidingsinstituut Synergos te Amersfoort.

Mijn visie

Na zelf veel lichamelijke problemen te hebben gehad begon ik een zoektocht naar de oorzaken en oplossingen. Ik kwam tot het inzicht dat ik zelf voor een groot deel verantwoordelijk ben voor het welzijn van mijn lichaam; Ik had een niet erg sympathieke houding tegenover mijn lichaam, geest en mijn manier van leven. Voor mij is duidelijk geworden dat het vergroten van het contact met mijn lichaam en het tot rust brengen van mijn geest bijdragen aan het verminderen van mijn klachten.

Je lichaam echt goed voelen en waarnemen met alles wat daarin leeft is soms het moeilijkste wat er is.
                                                                                                   
Deze persoonlijke ervaringen samen met mijn opleidingen maakten de cirkelrond en zodoende ben ik mijn eigen praktijk begonnen zodat ik anderen kan gaan ondersteunen en begeleiden in het genezingsproces van hun klachten.

 

 

 

 

 Albedo • Natuurgeneeskundige praktijk • Holistische massagetherapie voor lichaamswelzijn en bewustwording • Heerlen

© 2014 Albedo Natuurgeneeskundige praktijk